top of page

Partners - diensten

TESTIMONIALS

 

Bella Macchina

"Bent u op zoek naar een bijzondere Italiaanse automobiel, zoek niet verder. De eigenaar, Jan Nijland en team zijn enthousiaste vakmensen met passie voor bijzondere auto’s. In hun werkplaats voeren ze alle voorkomende onderhoud werkzaamheden uit, maar draaien hun hand ook niet om voor een volwaardige race preparatie. Genoeg reden om eens te bezoeken. Warm aanbevolen!" 

Andrè Kobes

 

Modesta glascoating

De nieuwe norm in lakbescherming. Bent u iemand met passie voor uw auto en zoekt u altijd de hoogste kwaliteit? Laat u overtuigen door onze non plus ultra glascoating. Vanaf januari 2014 zijn we officieel dealer van Modesta. Verwen uw auto met de lakbescherming van de 21e eeuw!

Andrè Kobes

 

Bert Nijenhuis

"Een auto restaurateur en autospuiter met een echt auto hart. Perfectionist in hart en nieren. Gespecialiseerd in Engels en Duits klassiek. Zoekt u een goed adres voor een (deel) restauratie, dan heeft u ‘m nu gevonden. Al jaren verwijs ik naar Bert voor een perfecte deel restauratie of spuitklus! Mijn klanten zijn het unaniem met mij eens: het adres voor perfectie!"

Andrè Kobes

 

Automotive Literature

Remco Kuiper is vrijwel zijn hele leven gepassioneerd bezig met in en verkoop van Autobrochures, persmappen, posters en diverse memorabilia. Zijn voorraad en kennis op dit gebied is duizelingwekkend. Zoek je een werkplaatsboekje, een originele brochure of een persmap van uw type auto, dan is Remco met Automotive Literature het adres!

Andrè Kobes

 

JD- Engineering

"Jeroen Dik is een technisch wonder. Hij heeft al zoveel Audi’s , Volkswagens beter laten rijden dat ze inmiddels niet meer te tellen zijn. Met zijn team van vakmensen hebben motormanagement systemen geen geheim meer. Dit is pas tuning in optima forma!"

 Andrè Kobes

 

Hans Sloot Autotechniek

"De eigenaar, Hans Sloot, leren kennen in de tijd dat hij nog bij JD Engineering werkte. Zoek je een specialist voor je VW, Audi, Seat of Skoda, dan zit hij in Lochem. Vlak bij onze eigen vestiging op het Aalsvoort lost hij problemen op en voert onderhoud uit. Een toegankelijke, no-nonsense vakman, die inmiddels in vakkringen in heel Nederland wordt geroemd! Ook voor racepreparatie en tuning van bovengenoemde merken zit je goed. De reis zeker waard!"

Andrè Kobes

 

Casper Heij fotograaf

Casper is een vakman met een autohart en een hoog octaangehalte in het bloed.
Hij timmert al jaren aan de weg met prachtige fotografie, met als specialisatie Automotive fotografie.
Zoek je een man met oog voor detail , zoek niet verder.
Hij is de aangewezen persoon voor een fotoshoot van uw auto!

 Andrè Kobes

 

 

La Bottega

"Zoekt u een bijzondere wijn of een heerlijke olijfolie, La Bottega heeft het voor u of gaat op zoek. Maar ook pasta’s, Italiaanse vleeswaren, olijven, Illy koffie vind u in een ruim assortiment. De eigenaresse, Laura Beumer heeft een zaak opgebouwd om van te watertanden. Ook voor catering een zeer geschikt adres! 
La Bottega is gevestigd in het pand van Bella Macchina te Deventer."

Andrè Kobes

 

Car Restyle Center

André Oonk is een vakman naar mijn hart. Al 5 jaar huur ik hem in voor zijn expertise.
Hij is in staat om deukjes uit plaatwerk te halen als geen ander. Zelfs met weerbarstig plaatwerk, lees aluminium, levert hij excellent werk!

Andrè Kobes

 

Colourlock

Tiemen Bosma is een liefhebber van auto’s en BMW in het bijzonder. Maar dat terzijde. Waar ik hem enorm in waardeer is zijn encyclopedische kennis op het gebied van leer. Als we een leren interieur renoveren voor een klant, is hij een onmisbare vraagbaak. Voor elk probleem heeft hij wel een oplossing. Kortom, Tiemen bewijst voor mij al 8 jaar dat betrokkenheid en passie voor een vak duurzame zakenrelaties oplevert!

 

Andrè Kobes

 

Jasper Gloerich

Jasper is al jaren een goede vriend! Op zakelijk gebied werken we ruim 3 jaar samen. We hebben al heel wat moois tot stand gebracht. Hij heeft voor mij niet alleen mooi drukwerk verzorgd , maar in 2013 heeft hij een prachtige website voor mij gebouwd. Zoek je als ondernemer een flexibele, creatieve geest, neem dan contact op met Jasper. Hij kruipt echt in de huid van de ondernemer en brengt altijd zijn enthousiaste inzet mee!

Andrè Kobes

 

 

The Clean Experience

De eigenaar van The Clean Experience, Tjibbe de Boer, heeft al meer dan 20 jaar ervaring met stoomreinigers. Zijn kennis en ervaring is voor mij van onschatbare waarde gebleken. Voor het vak van detailen en het betere poetswerk is een stoomreiniger onmisbaar! Ik gebruik zijn stoomreiniger voor steeds meer doeleinden: motorruimte, interieur, wielkasten, maar ook de buitenkant. De lak wordt brandschoon en is meteen klaar voor het polijstwerk. Iedere detailer kan ik de kennis van Tjibbe aanraden. Bezoek zijn site en maak een afspraak. Waarschijnlijk is dit je beste investering in jaren!

Andrè Kobes

 

Tour de Milles Virages

Sinds 1 november 2014 is de rallye organisatie Tour de Milles Virages partner van Cura di Carrozza.
Met onze kennis van High end Detailing ondersteunen we deze groep liefhebbers.
Heb je interesse eens aan een rallye mee te doen, kijk eens op de site. Zeer aan te bevelen.

Andrè Kobes

 

De ultieme verzorging voor uw auto

bottom of page