top of page

Overige diensten

Aan en in uw auto zitten veel materialen. Ze hebben alle hun specifieke eigenschappen en vragen een aanpak die bij dat materiaal past. We hebben voor ieder probleem een optimale oplossing ontwikkeld. Bij sommige in de lijst vermelde diensten ziet dat we een 

samenwerking hebben met een collega ondernemer. Dat zijn speciale diensten waar we regelmatig vraag naar hebben , maar het vak zelf niet beheersen. De partners zijn stuk voor stuk echte vakmensen met een echt autohart!

We coördineren graag de contacten en werkzaamheden voor een totaaloplossing zonder rompslomp!

Geurverwijdering uit interieur

Niets vervelender dan een akelige geur in uw auto. Op het gebied van geurverwijdering is er veel aanbod, die het probleem niet echt aanpakt. Of nog erger de geur vervangt door een andere. Vorig jaar stuiten we echter op een systeem die echt werkt. Met een combinatie van reiniging en een ozonbehandeling is de nare geur permanent verdwenen!

Dieptereiniging stoffen interieur met stoomreiniger

Een gezinsauto van een paar jaar oud kan er vaak van binnen uitzien als een rampgebied. Smoezelig interieur , allerlei vlekken in de bekleding. Afijn, u kent het plaatje wel… Met hulp van een professionele stoomreiniger is veelal weer een fris en schoon interieur te verkrijgen. Wij gebruiken een krachtige stoomreiniger met indrukwekkende prestaties. Hij genereert 8 bar druk en een maximale temperatuur van 186 graden Celsius. Met deze methode hebben we al veel schijnbaar hopeloze problemen veilig en goed opgelost!

Motorruimte reinigen

Een motorruimte goed reinigen is een kunst op zich. Bij moderne auto’s is het oppassen geblazen met de gevoelige elektronica. Een hogedrukreiniger is uit den boze. De fijne mist aan waterdruppels veroorzaak geregeld storingen! Ook hiervoor hebben we oplossing. De stoomreiniger biedt ook hier uitkomst. Door de hoge temperatuur en het zeer lage gehalte aan vocht, wordt het risico uitgesloten. Eindresultaat is echt schitterend! Bij oudere auto’s en vooral klassiekers is dezelfde methode zeer effectief als basisbehandeling. Daarbuiten moeten de vele metalen onderdelen uiteraard nog behandelt worden.

Houten interieurdelen

Met name in klassieke auto’s en Youngtimers komt houten sierdelen veel voor. Veelal voorzien van vele   diverse laagjes vernis. Het goed behandelen vergt aandacht en tijd. We komen vaak interieurs tegen waarvan het houtwerk geen of nauwelijks onderhoud heeft gehad. Zonde! Wij hebben een behandeling die het hout weer helemaal ophaalt en een diepe glans geeft. Als kers op de taart beschermen we de houten delen met Swissvax Wood polish!

Chroom delen

Velen denken te onrechte dat chroom nauwelijks onderhoud nodig heeft. Niets is minder waar. Weliswaar is chroom heel sterk, maar de laagdikte is uiterst dun! Goed onderhoud voorkomt corrosie! Minstens zo belangrijk is de methode en de gebruikte middelen. Voor je het weet gaat het mis. Allemaal fijne krassen door een te agressief polijstmiddel. Laat de basisbehandeling uitvoeren door een vakman!  Een deel opnieuw verchromen is vele malen duurder.

● spuitwerk aan lak( zie partners)

 

● folie voor raamtinten, carbonlook dak of motorkap of compleet wrappen ( zie partners)

 

● uitdeuken zonder spuiten( zie partners)

De ultieme verzorging voor uw auto

bottom of page