top of page

over ons

Contact informatie:


Aalsvoort 81-1
7241 MB Lochem
Tel: 0573-257094 

Mobiel: 06-47214150
E-Mail: info@curadicarrozza.nl

Openingstijden:


zaterdag van 12.00-17.00 uur
Overige dagen op afspraak
       

       Pin betaling is mogelijk

Cura Di Carrozza

Cura di Carrozza is in 2005 begonnen door André Kobes uit passie voor auto’s en autopoetsen. In april 2006 zijn we verhuisd naar een splinternieuw pand in Lochem met daarin alle faciliteiten die een goede Swissvax behandeling bevorderen. Het pand is gelegen op een nieuw en kleinschalig bedrijventerrein.

 

Tijdens de gedegen opleiding door Swissvax International kom je tot de ontdekking dat er vaktechnisch heel wat bij komt kijken om dit vak goed uit te oefenen. Je realiseert je dan dat iedere auto een specifieke aanpak vergt en er algemene, snelle oplossingen niet een bevredigend resultaat geven. Koren op de molen voor de perfectionist in mij. Door de jaren heen heb ik veel technische steun gekregen van de Swissvax organisatie, die eenzelfde aandacht voor detail hebben. Een feest om hiermee te werken. Het woord poetsen dekt de lading dan ook niet. In de engelstalige landen is ons vak een volwassen tak van dienst en weten de particuliere klant, veilinghuizen en autospecialisten de weg naar een zogenaamde autodetailer te vinden.

 

Het mooie aan dit vak is de persoonlijke band die je met je klant opbouwt. Velen zijn al jaren vaste klant. Het kenmerkende punt aan mijn klantenkring is wel dat ze echte petrolheads zijn. En ook van kwaliteit houden. Daarin ontmoeten we elkaar! Buiten de voor de hand liggende gespreksstof ( auto’s, auto,s en auto’s) heb je het  ook nog over wat een goede koffie is , waar je lekker kan eten en wat de leuke stuurweggetjes in de Dolomieten zijn.
 
Kortom, ik hoor graag wat een klant bezighoudt en doe er alles aan daar een passende oplossing voor te bieden. Maak een afspraak in het mooie Lochem voor inspectie en overtuig u van onze passie en vakkennis! Tot ziens bij Cura di Carrozza voor de ultieme verzorging van uw auto.

 

Met vriendelijke groet,

 

André Kobes

De ultieme verzorging voor uw auto

bottom of page