top of page

Diensten

In de afgelopen jaren hebben we veel kennis opgedaan op het gebied van lakbescherming.

Lak op een auto verschilt uiteraard van lak op een vliegtuig of boot.

We hebben ons in de afgelopen jaren verdiept in de problemen bij die verschillende toepassingen. Ga naar een van de onderstaande menu’s om te kijken wat we u aan diensten bieden!

 

Automo​tiveUw auto is een kostbaar bezit.

Na de aanschaf van een huis is dit wellicht uw duurste investering. De afgelopen jaren is het vak auto detailing enorm in opkomst. De keuze in merken poetsmiddelen en poetsbedrijven is duizelingwekkend.

Hoe maak je nu een goede keuze?  

U vertrouwd uw auto niet toe aan de eerste de beste en wenst een top resultaat!

En graag een vakman die uw wensen begrijpt. We overtuigen u graag van onze kwaliteiten.

 

Swissvax Car Cosmetic Center

Wij zijn door Swissvax International geautoriseerd Car Cosmetic Center en werken inmiddels 8 jaar in dit prachtige vak!

We beschikken over een prachtig atelier met alle materialen en machines, die nodig zijn voor een optimaal resultaat. Kom langs of maak een afspraak voor een uitgebreide inspectie van uw auto.

MarineHet onderhoud van uw boot is een tijdrovende klus en vergt veel aandacht.

Heb je je schip eenmaal op het droge, dan is het meestal even schrikken van de staat waarin de lak verkeert. Opgedroogd en wel zie je pas goed hoe enorm het uitdrogende effect is dat zowel zoet als zout water erop heeft. Het is een nachtmerrie: de lak is dof en verbleekt, alsof er met schuurpapier op is gewerkt. Het lijkt zelfs alsof je er in geen jaren iets aan hebt gedaan. De moed zakt je in de bootschoenen… Geen nood, we hebben een goed werkende oplossing!

 

Swissvax Nautico

Of het nu gaat om staal, gelcoat of hout , voor iedere ondergrond is een passende behandelmethode ontwikkeld.  In minimaal 3 stappen brengen we de lak weer tot leven. Onze behandelingen zijn duurzaam en veredelen de lak.

We maken uiteraard gebruik van de beste materialen en middelen van o.a Swissvax.

Lees verder

 

AviationVanaf 2012 werken we ook in de luchtvaart! We zijn vorig jaar in contact gekomen met klanten die de lak van hun privé vliegtuig weer in een optimale staat wilde hebben. Navraag en bestuderen van het probleem leerde dat er nogal wat bij komt kijken. Uiteindelijk kwamen we in contact met de importeur van A-Glaze. Na een intensieve begeleiding was het in december 2012 eindelijk zover!  

 

A-Glaze

Het aanpakken van een Piper Saratoga zakenvliegtuig op het vliegveld Teuge. Dat ging zo goed dat de importeur ons de vertegenwoordiging gaf voor vliegveld Teuge! Heeft u een toestel dat een optimale behandeling nodig heeft, aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een inspectie!

 

 

De ultieme verzorging voor uw auto

bottom of page