top of page

Inspectie

Zet 5 auto’s van hetzelfde type naast elkaar en geheid verschillen ze qua uitstraling. De ene klant wast z’n auto bijna iedere week en stalt de auto in een droge garage, de andere klant rijdt 40000km per jaar en is wel eens met de auto door een wasstraat geweest.... 

Iedereen ziet het verschil.

 

Om een goede indruk te krijgen van de technische staat van lak, leer, cabrioletkap etc. is een visuele inspectie een must!

Lak

Met behulp van speciale lampen, een lakdiepte meter, een scherpe blik en jarenlange ervaring wordt ieder paneel van de carrosserie bekeken op gebruikssporen en lakfouten. 

Met deze methode sporen we ook opnieuw gespoten delen op die vaak wijzen op een schade verleden. De inspectie geeft u veel duidelijkheid over de staat van uw auto. We helpen u de behandeling te kiezen die het best past bij uw wensen en mogelijkheden.

Tip: Overweegt u aanschaf van een auto, maak een afspraak voor een inspectie. 

U kent de advertenties wel met kreten als originele staat, nooit gespoten of absoluut schadevrij.

Voorkom teleurstellingen en laat uw auto kritisch door ons bekijken. 

Soms besluit de klant zelfs van aanschaf af te zien! Voor een gunstig tarief heeft u duidelijkheid van een onafhankelijke partij.

Lederen interieur

Vrijwel ieder lederen interieur heeft een mate van achterstallig onderhoud. Wij kijken naar soepelheid, mate van vervuiling, originaliteit, type beschadiging etc. Maar ook of de vulling van de kussens nog voldoet en zien of er eerder aan is gespoten! Soms moeten we ook de klant meedelen dat het leer niet meer te redden is. Dat geven we dan ook eerlijk aan. Gelukkig hebben we veel interieurs kunnen redden! Maak daarom snel een afspraak. De kans is groot dat u binnenkort weer met een prachtig verzorgd interieur op weg bent.

Cabrioletkap

Een mooi verzorgde cabrioletkap is een sieraad voor uw auto. Tot zover de

theorie... Ook voor stoffen en vinyl daken geldt dat bij achterstallig onderhoud het mooie er snel vanaf is. We zien veel cabrio’s met daken die dringend onderhoud nodig hebben. Een goed onderhouden kap gaat jaren langer mee! Bij de inspectie kijken we naar de staat van het materiaal en de mate van vervuiling. Soms kunnen we met het op kleur spuiten de kap weer renoveren en vervangen met jaren uitstellen!

Met de inspectie nemen we ook

de volgende delen mee:

● motorruimte 

● velgen 

● chroom 

● sierlijsten 

● houten sierlijsten 

● grille 

● schuifdak 

● dashboard 

● stoffen matten, vloer 

● advies over alcantara etc.

Een inspectie neemt voor een moderne auto duurt ongeveer 45 minuten.

Voor een Youngtimer en Klassieker is dat vaak 90 minuten.

 

Kosten voor een inspectie bedragen vanaf € 75,- tot  € 150,-

Een rapport van de bevindingen kost € 50,-

De ultieme verzorging voor uw auto

bottom of page