top of page

Een lakbescherming met een Glascoating of een premium wax is een must.

Waarom is een goede lakbescherming belangrijk?

U heeft vast wel eens ervaren dat het lastig is om een matig tot slecht onderhouden auto te wassen. Je hebt bijna spieren nodig als van een topsporter om de lak nog enigszins toonbaar te maken. De lak voelt stroef aan en een deel van het vuil blijft gewoon plakken. Na het wassen bekijk je de auto in de zon en dan schrik je. Krassen in de lak, doffe plekken, harsvlekken en steenslagschade.

De moed zinkt je in de schoenen. Is dit nog op te lossen?

Wat komt er kijken bij een goede lakcorrectie?

Met de juiste vakkennis, middelen en gereedschappen is bijna alle schade permanent te herstellen. Zelfs een zwaar verweerde en mat uitgeslagen lak is weer als nieuw te krijgen! Na een uitgebreide inspectie van de lak stellen we met u behandelplan op. Om de lak te herstellen maken we gebruik van de beste polijstmachines en polijstmiddelen. In diverse stappen repareren we de lak naar hoogglans. Helaas zien we bij een inspectie vaak schade die is ontstaan door ondeskundig gebruik van polijstmachines. Bij ons bent u echter verzekerd van vakmanschap en kennis van lak en lakbehandelingen. Wij zijn een officieel gecertificeerd Modesta Dealer en Angelwax Detailing Center. In een grondige training zijn we vertrouwd geraakt met alle soorten lakken en methodes. Aansluitend hebben we de afgelopen 12 jaar onze kennis up to date gehouden en veel praktijkervaring opgedaan. Uw kostbare auto is bij ons in goede handen!

Wat is de beste lakbehandeling voor mijn auto?

Wij bieden maatwerk om uw auto lak weer te herstellen of om uw nieuwe auto optimaal te beschermen. Voor uw dagelijkse auto , uw hobby auto, Youngtimer of klassieker hebben we een passende behandeling. Maak een afspraak voor een inspectie. Samen met u bepalen we de behandeling die bij uw auto en uw wensen past!

 

Download hieronder de technische beschrijving voor een indruk van de werkzaamheden. De genoemde prijzen zijn een indicatie.

Type behandelingen:

 

               Protezione Base 

 

 

               Protezione Esclusivo

               Classico

Wat mag ik verwachten van een goede lakbehandeling?

Een vakkundige lakbehandeling vergt tijd. Een basisbehandeling neemt minimaal een werkdag in beslag. De uitgebreide behandelingen Protezione Esclusivo en Classico vergen 2 werkdagen of meer. Het machinaal polijsten om krassen te verwijderen vergt vakkennis en veel tijd.

Het eindresultaat is echter verbluffend. De diepe glans en reflectie in de lak heeft al menige klant verbaasd doen staan. Dit is het resultaat van ons oog voor detail en passie voor de lak! Een uitgebreide dieptebehandeling is duurzaam. De diepte van de glans blijft permanent. Voor het onderhoud van de beschermlaag kiest u voor ons onderhoudsplan Cura Regulare.

 

Welke soort lakbescherming is het meest geschikt?

Voor de lak bescherming heeft u keuze uit verschillende programma’s.

We gebruiken hiervoor alleen de beste middelen, die zich in de praktijk hebben bewezen. In die categorie vallen o.a. de premium waxen van Angelwax, de glascoatings van Modesta. Samen met u maken we de keuze die het best bij uw smaak , budget en gebruik van de auto passen.

De ultieme verzorging voor uw auto

bottom of page