top of page

Halen en brengen

Haal/brengservice

We hebben in de loop der jaren een trouwe klantenkring opgebouwd. Door mond tot mond reclame komen er steeds meer klanten bij uit alle windstreken van Nederland. Dat is prachtig! Maar we merken bij contacten dat de afstand van en naar Lochem soms een obstakel vormt.

Ook daar bieden we oplosingen voor:

  • leenauto

  • halen/brengen

  • halen/brengen in gesloten vervoer

 

Leenauto

Mijn vaste klanten weten het al! We vermoeden dat de gedachte hieraan een glimlach op het gezicht tovert. Al meer dan 5 jaar doet ze dienst: een Alfa 33 1.4 van het bouwjaar 1992. Het rijden hierin is voor sommige klanten echt wennen, maar lost menig vervoer probleem op. De afgelopen jaren is ze al o.a in Nijkerk, Apeldoorn, Enschede, Winterswijk, Bergen-Nh, Spijkenisse, ‘s Graveland en Leusden opgedoken! Voor slechts € 25,- excl. BTW per dag is ze tijdelijk van u!

Halen/Brengen

Met de bovengenoemde  Alfa halen we uw auto op. We maken een afspraak op een voor u gunstig tijdstip en plaats. We ruilen de auto om en we vertrekken met uw auto naar Lochem. We zijn in het bezit van een handelaarskenteken. Dus ook auto’s zonder kenteken zijn voor ons geen probleem. Na de behandeling brengen we de auto weer op de gewenste plek en ruilen de auto weer om. Graag geven we u een prijsopgave voor deze service!

Denk u eens aan het volgende scenario:

 

U bent de trotse eigenaar van een Jaguar XK 120 DHC.

In de zomer gebruikt u de auto redelijk intensief voor leuke ritten in binnen en buitenland. Maar toch knaagt er iets. De spaakvelgen krijgt u niet meer goed schoon , de cabrioletkap kan wel een beurt gebruiken en de lak en het leer zijn nodig aan een opknapbeurt toe. Als dit goed moet gebeuren zit er voor vele dagen werk in! Wat is het dan mooi dat we u daar een prachtige oplossing bieden: U rijdt lekker de hele zomer en geniet van het bezit en gebruik. Ergens in oktober of november maken we met u een afspraak en halen de Jaguar in een gesloten trailer op! Wij doen de rest. We behandelen de auto naar wens en brengen de auto kant en klaar terug. In het volgende voorjaar hoeft u alleen nog maar de sleutel om te draaien. Het genieten kan weer beginnen!

Halen/ Brengen in gesloten vervoer

 

Sinds kort kunnen we u een prachtige aanvulling bieden: vervoer in een gesloten trailer.

Of het nu stortregent of sneeuwt, u ontvangt uw auto volledig in topconditie aan de voordeur of stallingsruimte.

 

 

 

Deze service is zeer geschikt voor:

 

  • eigenaren van bijzondere auto’s

  • bezitters van klassiekers

  • dealerbedrijven en specialisten

Als u dit wat lijkt , maak dan een vrijblijvende afspraak voor een prijsopgave voor de behandelingen en het vervoer.

 

Uiteraard is dit slechts een voorbeeld en is er voor verscheidene doelgroepen een uitkomst. We denken ook met name aan dealerbedrijven

van exclusieve merken en klassieker specialisten. We nemen tijdens de behandeling geen kostbare ruimte en tijd van u in beslag. Met een leerrenovatie is het al helemaal niet praktisch op locatie te werken!

 

De ultieme verzorging voor uw auto

bottom of page