top of page

Cabrioletkap

Ervaring

Er is niets mooier dan een cabrio met een prachtig verzorgd dak. Maar die ze je maar weinig.

Veel voorkomende problemen: harsvlekken, verschoten kleur, groene waas van algen en een kunststof ruit waar je bijna niets meer doorheen ziet! Dit komt vaak doordat er geen kennis aanwezig is over hoe het onderhoud te doen of middeltjes gebruiken die erger zijn dan de kwaal. Door ondeskundig onderhoud gaat uw kap minder lang mee en ontstaan al snel slijtplekken bij de knikranden. Laat staan dat een cabrioletkap regelmatig wordt geïmpregneerd. De waterbestendigheid neemt daardoor al snel af.

Behandeling cabrioletkap

Met onze jarenlange ervaring hebben we een methode ontwikkeld die bijna iedere vervuiling aankan. Na de tweevoudige impregnering ziet uw kap er weer als nieuw uit. De kap heeft weer z’n natuurlijke glans en een effectieve waterafstotende werking. Er staat geen plas water meer op de kap, maar mooie volle druppels! Een teken van een perfect onderhouden kap.

Kunststof ruit

Achterstallig onderhoud van een kunststof ruit veroorzaakt krassen en verkleuring.Heel vaak voorkomende klacht is dat het ruitje zo diffuus is geworden dat je er niet meer doorheen kan kijken. Afhankelijk van de mate van verwaarlozing is dit vaak nog goed op te lossen. Met een mild polijstmiddel en een machine zijn we instaat de ruit helder te krijgen. Een waxlaagje zorgt weer voor een glad en goedverzorgd oppervlak!

Maak een afspraak voor een behandeling van uw cabrioletkap.  Er is al een behandeling vanaf € 150,- excl. BTW.

Renovatie

Soms zijn extreme maatregelen nodig. We hebben de kennis in huis om de kap weer in de originele kleur te spuiten. Hiermee verleng je de levensduur met jaren.

Soms moeten we echter adviseren de kap te vervangen. Wacht dus niet te lang. Vervangen van een cabrioletkap door een vakman begint vaak bij € 750,- en kan oplopen tot € 1500,-

De ultieme verzorging voor uw auto

bottom of page