top of page

Tour de Milles Virages

Op 1 november hebben we een partnership afgesloten met de rallye organisatie Tour De Mille Virages. Een club echte petrolheads , die 2x per jaar een prachtige sportieve route afleggen. Wij zullen met onze kennis van auto detailen en als dealer van Modesta Glass coatings, deze organisatie ondersteunen. De eerste kennismaking is op zaterdag 15 november a.s. op de jaarlijkse reünie bij Porsche Centrum Amsterdam. Wij zien uit naar een leuke samenwerking!

De klanten van Cura di Carrozza zijn ook van harte welkom! Dit betekent overigens wel dat we op die zaterdag in Lochem gesloten zijn.

Servizio

17 juli 2014

Na een lange voorbereiding en brainstormsessies met Gloerich Company, presenteren we vol trots deze uitbreiding aan onze dienstverlening. Een boekje vol informatie en tips over onderhoud is waardevol voor iedere eigenaar van een auto. Iedere lakbehandeling of andere bewerking wordt in dit boekje precies omschreven en voorzien van onze handtekening en stempel. Zo bouw je als eigenaar ook op dit gebied historie op van je auto! Iedere klant die bij ons zijn of haar auto laat vertroetelen ontvangt bij aflevering een ingevuld exemplaar. Servizio is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van diverse partners in mijn netwerk. Zie onze partner pagina.

Uitbreiding shop

1 november 2013

Onze Swissvax shop is uitgebreid. We hebben een jaar proefgedraaid met diverse producten en poets accessoires. Met trots kondigen we aan dat de complete lijn van Petzoldts in ons assortiment is opgenomen. Een al jaren gerenommeerd merk in Duitsland is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Een prachtig assortiment producten voor de kritische poetsfanaat tegen een schappelijke prijs.
Tenslotte zijn we gestuit op een prachtige detaildoek die ideaal is voor waxen, cleaners en polijstmiddelen. We zijn onder de indruk van zijn opname vermogen en kwaliteit! Voor slechts € 7,50 per doek werk je snel , krasloos en gemakkelijk.

Succesvolle netwerk bijeenkomst!

31 oktober 2013

Ondernemers in bedrijf organiseerde in samenwerking met Oolaboo en Cura di Carrozza een informatieve en gezellige netwerkbijeenkomst. Op het hoofd kantoor van Oolaboo kwamen zo'n 100 ondernemers bijeen om te luisteren naar twee presentaties met als thema: 'Innerlijke en uiterlijke schoonheid van mens en auto.' Na afloop bleven de gasten lang napraten bij de Porche 996 turbo die als demo geparkeerd stond in het magazijn van Oolaboo. André kon hier in praktijk laten zien wat het resultaat is van een lakbehandeling door Cura di Carrozza! 

Lancering site

31 oktober 2013

We zijn er trots op onze geheel vernieuwde site te lanceren. In 5 jaar tijd is de virtuele wereld enorm gewijzigd en het visuele nog belangrijker geworden. Met de onmisbare hulp van de vakkundige website ontwerper Jasper Gloerich is er naar onze mening een prettig leesbaar en uitnodigende site tot stand gekomen. Laat ons je mening weten! Heb je als ondernemer zelf een website nodig of is deze nodig aan een opfrisbeurt toe, kijk op www.jaspergloerich.nl 

Warm aanbevolen.

Please reload

Nieuws

De ultieme verzorging voor uw auto

bottom of page